Неделя, 11-ти Юни 2023

Нов период в живота на мнозина Риби ще започне от 2016 година.. Те ще имат възможност да разкрият тайни резерви на своя организъм като интуиция и наблюдение , което може да ги доведе до нови способи за подобряване на финансовото им състояние. Ще имат шанс да намерят влиятелни покровители, което може да допринесе до предвижване в кариерата или стартиране на самостоятелен бизнес. Мнозина представители на зодията ги очаква успех не само в професионалните но и в личните отношения.

Динамична година очаква представителите на зодия Водолей.Мнозина представители на знака ще се сблъскат с опасни ситуации, но благодарение на поддръжката на приятели и роднини всичко ще мине без особени сътресения на тях и семействата им. Благодарение на невероятната интуиция някои Водолей ще се придвижат в кариерата а други ще предприемат успешни пътувания.

През 2016 година представителите на зодия Козирог ще преживеят много страстни дни, свързани не само с професионалната дейност но и с личния живот. През новата година мнозина Козирози ще притежават голяма творческа енергия и решителност. При решаването на много въпроси Козирозите ще използват много хитрост и предприемчивост за решаването им. Ще имат необичайни източници за информация и невероятна интуиция и не последно място ще имат много романтични приключения и надеждни покровители.



Страница 1 от 27

(C) 2020 Occult Times / Български окултен портал