Събота, 10-ти Юни 2023

Хороскоп за периода 29.5-4.6

През тази седмица Овните е желателно да се въздържат от импулсивни действия. В понеделник представителите на знака трябва да особено внимателни с новата информация която получават. Във вторник   ще имат шанс реализация на някои свои проекти. Четвъртък и петък благодарение на добре стеклите се обстоятелства ще имат шанс за растеж в службата.

 

 

 

Хороскоп за периода 29.5-4.6

Мнозина Телци ще имат шанс да решат своите проблеми със своите бизнес партньори. Но за да се реши всичко това Телците трябва да се доверят на своята интуиция. Понеделник и вторник представителите на знака трябва да са внимателни при работа с документи. В четвъртък и петък конструктивни срещи с делови партньори. През почивните дни решаване на битови въпроси.

 

 

Хороскоп за периода 29.5-4.6

През тази седмица мнозина Близнаци ще се радват на успех в своите начинания. Техните конструктивни предложения ще бъдат оценени по достойнство от силните дела. Близнаците все пак трябва да усмирят своята гордост   и нервозност. Петък и през почивните дни мнозина Близнаци ще предприемат интересни пътешествия с романтична и бизнес цел.

 Страница 1 от 4

(C) 2020 Occult Times / Български окултен портал